Nordicals skal sælge GMB’s state-of-the-art-hovedkontor

   

Nordicals skal sælge GMB’s state-of-the-art-hovedkontor

Sag | 24.04.2024

Nordicals er udpeget til at sælge GMB’s splinternye 4.000 kvadratmeter store treplans-hovedkontor i Silkeborg Nord. Den nyopførte ejendom skiller sig ud ved sin moderne arkitektur og state-of-the-art-faciliteter designet specifikt til at optimere arbejdsmiljø og effektivitet.

Nordicals har fået til opgave at sælge GMB’s nybyggede domicil på 4.000 kvadratmeter i Silkeborg. Ejendommens mange faciliteter fokuserer hovedsageligt på medarbejdertrivsel, hvilket gør domicilet til en attraktiv arbejdsplads og et stort trækplaster i en virksomheds rekrutteringsstrategi.

”Det handler om at kunne skaffe de rigtige hænder og hoveder, og hvis du kan levere de rigtige rammer for dine medarbejdere, så er sandsynligheden for at fastholde dem også større,” fortæller associeret partner og erhvervsmægler hos Nordicals Silkeborg Mads Faber.

De gode rammer for ejendommen er koblet med en fantastisk beliggenhed i den nordlige del af Silkeborg – et område, der længe har huset nogle af byens største virksomheder. Placeringen er da også optimal i forhold til motorvejsforbindelsen, der er at finde 5 minutters kørsel fra ejendommen på Mads Clausens vej 10, der er udbudt til 55 millioner kroner.

Stor interesse for ejendommen
De gode faciliteter og den moderne arkitektur har allerede tiltrukket opmærksomhed fra potentielle købere, og interessen forventes kun at stige.

”Vi havde flere henvendelser om ejendommen, selv før den blev sat offentligt til salg. Vi forventer en bred interesse, da dette er så unik en ejendom. Der vil være mange, som kigger efter ejendommen" fortæller Mads Faber.

Den store interesse stammer især fra det faktum, at det er en moderne og fremtidssikret domicil.

”Det er en ejendom, der lever op til nutidens moderne krav. GMB har brugt mange ressourcer på, at medarbejder skal kunne trives her. Derfor vil den også være en god brugerejendom i mange år frem og en god investering i fremtiden,” tilføjer Faber.

Specialbygget domicil
Interesserede investorer kan købe sig ind i et af de mest spændende firmadomiciler, der kan anskaffes i Silkeborg.

Det markante domicil er specialbygget til at være GMB’s hovedkontor og dermed har ejendommen en række særlige faciliteter, der inkluderer storrumskontorer, mødelokaler, lager med porte, fitnesscenter, rummelig tagterrasse, aflåst parkeringskælder og vaskehal.

Blandt ejendommens mest markante faciliteter bør også nævnes den store hal, der nemt kan bruges som showroom. Oprindeligt var hallen designet til at fremvise racerbiler fra GMB Motorsport.

Se flere informationer om ejendommen her.

Til top