71.200 kvadratmeter attraktive lager- og logistikejendomme i Horsens udbydes til leje

71.200 kvadratmeter attraktive lager- og logistikejendomme i Horsens udbydes til leje

Sag | 10.10.2023

Nordicals skal på vegne af logistikspecialisten Mileway udleje over 70.000 kvadratmeter moderne logistikejendomme tæt ved E45 i Horsens.

Nordicals skal på vegne af amerikanske Mileway udleje 71.200 kvadratmeter lager- og logistikejendomme i et attraktivt erhvervsområde tæt på motorvejsnettet i Horsens. Beliggenheden midt i ”Den østjyske millionby”, som strækningen fra Randers til Haderslev betegnes, sikrer kommende lejere adgang til cirka 25 procent (1.472.462 indbyggere) af den danske befolkning inden for en times kørsel.

”Vi er glade for at kunne præsentere disse faciliteter og ser frem til at løse opgaven. Ejendommene har en unik beliggenhed tæt på E45, og med et samlet lagerareal på 70.000 kvadratmeter får virksomheder mulighed for at samle deres aktiviteter ét sted,” udtaler Nikolai Høgh, partner i Nordicals Horsens.

Lager- og logistikfaciliteter er fortsat i høj kurs i Østjylland. De senest tal fra Ejendomstorvet viser således, at tomgangen ligger på 1,5 procent i landsdelen.

”Lager- og logistikfaciliteter i den størrelse med placering ved motorvejsnettet og med tidssvarende faciliteter bliver meget sjældent udbudt. Derfor forventer vi også, at der vil være stor efterspørgsel på lejemålene,” fortæller Nikolai Høgh.

Ejendommene
Ejendommene, der ligger på Egeskovvej 4-6 og 7, har et samlet etageareal på 71.200 kvadratmeter med en loftshøjde på 7 meter.

Ejendomsområdet består af tre separate bygninger, som alle opfylder nutidens logistikbehov. To af bygningerne har et areal på 24.600 kvadratmeter hver, mens den tredje bygning har et areal på 22.000 kvadratmeter. Med separate læsseramper og porte for hver 2.000 kvadratmeter sektion, er der fleksibilitet i lejemulighederne.

”Ejendommene tilbyder virksomheder en chance for at drage fordel af den synergi, der ligger i at kunne samle alle virksomhedens aktiviteter på samme lokation. Der er mange muligheder, og vi ser frem til at assistere interesserede lejere.”

Mileway
Logistikspecialisten Mileway ejer og administrerer en portefølje på mere end 1.900 ejendomme. Porteføljen er fokuseret omkring last mile-logistik, hvorfor hovedparten af Mileways ejendomme er placeret i og omkring centrale byer. Mileways erklærede mål er at skabe plads til, at virksomheder kan vokse på en bæredygtig måde og skabe forbindelse med de lokalsamfund, som de opererer i.

Læs også ”Horsens’ massive vækst fortsætter mange år frem”

 

Vil du være opdateret på markedsudviklingen nationalt, lokalt eller regionalt? Eller over det dele?

I vores datadrevne, digitale indholdsunivers Nordicals Foresight kan du læse om faktorer, der påvirker det danske ejendomsmarked. Læs om den nationale udvikling her, mens du i CityForesight her kan følge det professionelle marked i over 20 danske byer og områder.

Kontakt

Nikolai Høgh

Indehaver, erhvervsmægler

Horsens

Jens H. Mårtensen

Indehaver, erhvervsmægler

Odense

Til top