Nordicals konsoliderer sig med opkøb i København

Nordicals konsoliderer sig med opkøb i København

Organisation | 07.08.2023

Med opkøbet af Danbolig Erhverv København bygger Nordicals videre på sin mangeårige, stærke forankring i København. Opkøbet er en del af Nordicals’ konsolidering i København, og understøtter Nordicals’ ydelser indenfor det klassiske erhvervsmæglersegment i Hovedstaden.

Nordicals har pr. 1. august 2023 opkøbt Danbolig Erhverv København, der dermed bliver en del af Danmarks største, partnerdrevne erhvervsmæglerkæde. Opkøbet bygger videre på Nordicals’ mangeårige forankring i hovedstaden og understøtter strategien om at opbygge to stærke afdelinger i Nordicals København. En klassisk erhvervsmæglerafdeling, som teamet fra det tidligere Danbolig Erhverv København bliver en del af, og en capital markets-afdeling, der bliver rygraden i Nordicals’ rådgivning indenfor capital markets.

”For os er det afgørende at konsolidere os for at imødekomme fremtidens krav på ejendomsmarkedet. Som led i den konsolidering har vi set spændende muligheder ved at tilføje nogle unge, talentfulde og kompetente ressourcer til vores setup indenfor det klassiske erhvervsmæglermarked i København. Det er et dynamisk team, vi overtager fra Danbolig Erhverv København, med en lokal forankring og et stærkt engagement i mødet med kunder og samarbejdspartnere. Det understøtter vores mål om at videreudvikle vores egen, og ikke mindst, vores kunders forretning i København,” fortæller Erik Andresen, administrerende direktør i Nordicals A/S.

Teamet fra Danbolig Erhverv København er et skridt på vejen mod et mål om at rekruttere 20 til 25 ansatte til den nye organisation i Hovedstaden.

”Det er en unik mulighed for os at komme ind i en virksomhed, der dyrker det landsdækkende samarbejde og har 100 procent fokus på rådgivning indenfor erhverv. Ejendomsmarkedet kræver i højere grad specialister, og det får vi både mulighed for at dyrke samt adgang til som en del af Nordicals,” fortæller Kenneth Engberg, der tidligere var indehaver og direktør hos Danbolig Erhverv København og pr. 1. august tiltræder som partner og ansvarlig for den daglige drift af det klassiske erhvervsmæglerspor hos Nordicals København.

Strategi om organisk vækst og opkøb

”Vi har en målsætning, om at vi skal være den førende erhvervsmægler i København. Vi har lagt en strategi, der indebærer vækst via nyansættelser og opkøb. Både til vores klassisk erhvervsmæglerafdeling samt vores capital markets-afdeling. Den strategi følger vi, og opkøbet her er selvfølgelig et led i udførelsen af den strategi.”

Nordicals København flytter d. 1. september ind i nye lokaler på Vesterbrogade 10 i hjertet af København. Opbygningen af den nye organisation i København ledes af administrerende direktør, Erik Andresen, og udviklingsdirektør, Jan Nickelsen.

Besøg Nordicals København her

Til top